İngilizce Öğretmenimiz İşbaşı Gözlem Faaliyetine Katıldı

Osmaniye İl Milli Eğitim Müdürlüğü Akreditasyon çalışması kapsamında 29/05/2023 -02/06/2023 tarihlerinde Yunanistan'ın Arta şehrinde, 4th Kindergarten of Arta okulunda "Dijital Araçların  Eğitimde Kullanılması" konulu işbaşı gözlem faaliyetine, okulumuz öğretmenlerinden Hatice DOKUZOĞLU,  Kayasuyu İlkokulu'ndan Rumeysa ÇEVLİK, 15 Temmuz İmam Hatip Ortaokulu'ndan Hilal KADIOĞLU, Çamlıkevler İlkokulu'ndan Tuğba DEMİREL katılım sağlamıştır.

İşbaşı gözlem kapsamında Chatterpix, Wordwall,Jigsav Planet, Quiver, Bitmoloji gibi web2 araçlarının derslere entegrasyon çalışmaları yapılmıştır. Bunların yanı sıra eğitim programında  her iki ülkenin kültürel ve sosyal etkinlikleri (halk oyunları,sokak oyunları vb.) birbirlerine sunmaları sağlanmıştır. Ayrıca Arta şehrine kültürel gezi düzenlenmiş öğretmenler tarihi eserler,müzeler  hakkında bilgilendirilmiştir. Hem eğitim hem her iki ülkenin kültürel özellikleri birbirlerine aktif olarak tanıtılmıştır.

08.12.2023 160

08-12-202308-12-202308-12-2023